fbpx

Om Oss

Käkkirurgi Malmö – Käkkirurgiskt Centrum Skåne!

Käkkirurgi Malmö

Lång erfarenhet inom implantatbehandling och visdomstandskirurgi

Välkomna att remittera till oss på Käkkirurgiskt Centrum Skåne. Vår verksamhet är belägen i centrala Malmö. Käkkirurgiskt Centrum Skåne leds av den erfarna specialist i käkkirurgi Patrik Keshishian som i över 18 år varit yrkesverksam inom tandvården.

På Käkkirurgiskt Centrum Skåne utför vi alla typer av oralkirurgiska tjänster. Exempel på tjänster som vi erbjuder är:

  • Implantatbehandling så som tandimplantat operation, sinuslyft samt bentransplantation.
  • Dentoalveolär kirurgi så som visdomstandskirurgi, retrogradfyllning, operativt avlägsnande av tänder samt paradontalkirurgi

Premium tandimplantat och avbetalning – Käkkirurgi Malmö

 Vårt team arbetar med Straumann SLA Active Roxolid tandimplantat, Bio-Oss benersättning och andra välkända, dokumenterade produkter med en gedigen vetenskaplig grund. Käkkirurgiskt Centrum Skåne är en klinik som är specialiserad i oral kirurgi och vi har nära samarbete med tandläkare. En av våra viktiga målsättningar är att patienten ska erhålla en bokad tid hos oss inom en månad från att remissen mottagits.
I dagsläget har vi inte möjlighet att erbjuda röntgen OPG/CBCT, men skulle behovet uppstå för ytterligare röntgen så remitterar vi patienten till den närmsta sjukhus som erbjuder Odontologiska röntgen i Skåne.

Vid behov så erbjuder vi patienterna på Käkkirurgiskt Centrum Skåne patienterna avbetalning, dessutom så har vi inga långa patientköer och som patient hos oss behöver man inte träffa olika behandlare varje gång. Istället tar vi oss an patienterna inom en månad från remiss, både tandläkare och patienter har därefter möjlighet att inleda ett tätt samarbete med en kirurg som tillfredsställer just era önskemål kring behandlingen. Priserna för behandling är konkurrenskraftiga vilket underlättar för er som tandläkare att ge patienterna kostnadsförslag för behandlingen. Vad gäller eftervård så erbjuder vi på Käkkirurgiskt Centrum Skåne alla patienterna jour för eventuella komplikationer eller besvär för att öka tryggheten hos både tandläkare och patient.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar. Önskar ni att diskutera eventuell behandling eller terapiplanering så kan ni använda våra kontaktformulär.

Läs gärna artiklarna nedan för vidare information om vårt arbete.

Käkkirurgi Malmö
Käkkirurgi Malmö
Käkkirurgi Malmö
Käkkirurgi Malmö
sv_SESvenska