fbpx

Är du intresserad av en konsultation för tandimplantat?

Vill du boka en tid för en implantatkonsultation ? Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig inom kort.

11 + 15 =

Integritetspolicy Den 25:e maj 2018 trädde EU-förordningen GDPR i kraft. Den påverkar hur vi och andra företag samlar in, lagrar och hanterar personuppgifter.

Konsultation IMPLANTATUNDERSÖKNING och  avbetalning!

Vi är specialiserade i Implantatbehandling och utfört tusentals implantatbehandlingar i Malmö med lyckade resultat. Vi använder det bästa tandimplantatet i världen Straumann på våra patienter . 

Vi har stor erfarenhet av tandimplantat

Tandimplantat – det nya sättet att ersätta förlorade tänder! Med tandimplantat har vi fått ett genombrott inom tandhälsovården. Implantat är lösningen för dig som har förlorat en, flera eller kanske alla dina tänder. Istället för att fästa broar i friska tänder eller använda ofixerade tandersättningar, kan permanenta konstgjorda tänder användas.

Låt oss ta hand om ditt leende!

Är du i behov av tandimplantat ? Då kan du behöva träffa en specialisttandläkare inom käkirurgi.

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Käkkirurgi Malmö

      

Konsultation för implantatbehandling och  avbetalning! Käkkirurgiskt Centrum Skåne             hjälper  dig  med tandimplantat

Just nu erbjuder vi en konsultation för implantatbehandling för 199 Kronor 
Du hittar oss på Södra Förstadsgatan 40B 21143 Malmö.
VAD ÄR IMPLANTAT OCH VAD ANVÄNDS DET TILL?

Ersätt helt förlorade tänder

En tandimplantatsbehandling går ut på att man ersätter förlorade tänder för att du som patient ska få tillbaks din självkänsla, tuggförmåga och förenkla din vardag!

Tandersättning med hjälpa av implantat är för dig som saknar en eller flera tänder. Ett implantat är en rot i titan som skruvas fast i käkbenet och med tiden växer benet in i implantatet. Man kan säga att implantatet fungerar som ett fundament för den nya tanden. Det är inga problem att äta med den nya tanden och implantatet, fungerar helt som naturliga tänder.Vi har många års erfarenhet av tandimplantat och arbetar med ett av världens mest beprövade och pålitligaste implantatsystem. En behandling med tandimplantat i Malmö kan hjälpa dig som är i behov av att ersätta förlorade tänder. Vi är specialiserade på tandimplantat i Malmö.

Käkkirurgi Malmö

..NÅGRA FÖRDELAR MED VÅRA IMPLANTAT

– Implantaten ser ut som riktiga tänder
– Kvalitétimplantat från Straumann
– Implantat fungerar som naturliga tänder
– Det kan inte uppstå hål i implantat/den nya tanden
– Ont? Nej det gör det inte

DETTA FÅR DU

En konsultation, där vår specialisttandläkare med över 20 års erfarenhet noggrant undersöker dina tänder och käke. Efter undersökningen får du med dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan hem, som du kan fundera över i lugn och ro. Moderna tandimplantat för säkra och hållbara resultat  Vi har stor erfarenhet av tandimplantat.

AVBETALNING och HÖGKOSTNADSSKYDD

För att inte göra ett hål i din plånbok så kan du välja att avbetala över 12 månader. Självklart är vi även anslutna till Försäkringskassan där du omfattas av högkostnadsskyddet och tandvårdsbidrag.

INGA KRAV

Du binder dig INTE till någonting – men vi hoppas naturligtvis att du blir nöjd och vill fortsätta som patient hos oss.
TA DEL AV ERBJUDANDET Ersätt en saknad tand med tandimplantat.

Om du vill ta del av erbjudandet skall du fylla i ditt telefonnummer i rutan. Du blir snart uppringd där du får mer information och möjlighet att boka en tid som passar dig. Säker behandling med tandimplantat i Malmö.

Tänk på att…
Med implantat är det viktigare än någonsin att sköta munhygienen ordentligt. Annars finns det risk för infektioner. Det är också viktigt att du går på regelbundna kontroller hos din tandläkare

 

Käkkirurgi Malmö
Käkkirurgi Malmö
sv_SESvenska