fbpx

PATIENT

Välkommen till Käkkirurgiskt Centrum Skåne

 

Ni finner oss på Triangeltorget i centrala Malmö. Med Patrik Keshishian i spetsen så är klinikens team specialiserade på käkkirurgi som avser tandimplantat behandling och visdomstandkirurgi. Patrik och hans skickliga personal erbjuder patienter hjälp med olika kirurgiska ingrepp i munhålan.

tandimplantat
tandimplantat

Specialist har Patrik blivit genom att först studera till käkkirurg vid Lunds Universitetssjukhus och sedan även besökt många olika sjukhus och kliniker runt om i världen. Han har samlat erfarenhet och kunskaper vid bland andra University of California i USA, West Coast Oral Surgery Center samt Royal London Hospital i England och även Royal Surrey County Hospital i Guildford även det i England. Utöver detta så håller han sig kontinuerligt uppdaterad gällande det senaste inom sin specialitet genom att delta på internationella kurser i bland andra Japan, USA, Litauen, Österrike och Libanon där världskända föreläsare delar med sig av kunskaper och egna erfarenheter.

Som patient kan du känna dig trygg hos oss på Käkkirurgiskt Centrum Skåne, vårt mål är att ge just dig korrekt behandling och hjälp efter dina behov samt din tandläkares önskemål. Något som är väldigt viktigt för oss är att våra patienter känner att de har sin egen kirurg. Vi tar emot remisser från både tandläkare men även egenremisser från patienter. Service och omtanke lägger vi stor vikt i både före och efter behandling och vi garanterar smärtfri behandling samt att vi är tillgängliga vid frågor eller funderingar.

Välkommen att kontakta oss om vi kan hjälpa er med något!

Titta gärna på våra instruktionsfilmer om visdomstandkirurgi och tandimplantat behandling

 Titta på filmerna nedan för mer information om hur de olika behandlingarna utförs som vi erbjuder på Käkkirurgiskt Centrum Skåne. Alla våra premium tandimplantat har lång vetenskaplig dokumentation.

sv_SESvenska