fbpx

Tandläkare

Välkomna att remittera till oss på Käkkirurgiskt Centrum Skåne!

På Käkkirurgiskt Centrum Skåne utför vi alla typer av oralkirurgiska tjänster tryggt i vår operationssal för att garantera en hög standard av hygien för patienterna. Vi erbjuder Vuxentanvård och barntanvård. Exempel på tjänster som vi erbjuder är

    • Implantatbehandling så som fixtur operation, sinuslyft samt bentransplantation.
    • Dentoalveolär kirurgi så som visdomstandskirurgi, retrogradfyllning, operativt avlägsnande av tänder samt paradontalkirurgi
tandläkare
tandläkare

Implantatbehandling med dokumenterade produkter

Vårt team arbetar med Straumann SLA Active Roxolid, Bio-Oss och andra välkända, dokumenterade produkter med en gedigen vetenskaplig grund.

Käkkirurgiskt Centrum Skåne är en specialiserad klinik i Oral kirurgi och vi har nära samarbete med tandläkare för att korta ner behandlingstiden för patienten. En av våra viktiga målsättningar är att patienten ska erhålla en bokad tid hos oss inom en månad från att remissen mottagits. Med vår online remiss kan du enkelt och säkert skicka remiss till oss på KCS. I dagsläget har vi inte möjlighet att erbjuda röntgen OPG/CBCT, men skulle behovet uppstå för ytterligare röntgen så remitterar vi patienterna till den närmsta kliniken som erbjuder Odontologiska röntgen i Skåne.

tandläkare

Kampanj: Kostnadsfri avbetalning i 12 månader

Vi erbjuder på Käkkirurgiskt Centrum Skåne patienterna räntefri avbetalning, dessutom så har vi inga långa patientköer och som patient hos oss behöver man inte träffa olika behandlare varje gång. Istället tar vi oss an patienterna inom en månad från remiss, tandläkare har därefter möjlighet att inleda ett tätt samarbete med en kirurg som tillfredsställer just era behov och önskemål kring behandlingen. Priserna som debiteras är specialisttandvård och konkurrenskraftiga, vilket underlättar för er som tandläkare att ge patienterna kostnadsförslag för behandlingen. Vad gäller eftervård så erbjuder vi alla patienterna jour för eventuella komplikationer eller besvär för att öka tryggheten hos både tandläkare och patient.

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss för ytterligare diskussion!

Titta gärna på våra instruktionsfilmer om tandimplantat behandling

Titta på filmerna nedan för mer information om hur de olika behandlingarna utförs som vi erbjuder på Käkkirurgiskt Centrum Skåne. Alla våra premium tandimplantat har lång vetenskaplig dokumentation.

sv_SESvenska